bajaj pulsar ns200 artıları nelerdir

Blog Kategorileri :

bajaj pulsar ns200 artıları nelerdir öncelikle motorun tasarımı gerçekten çok güzel, uzun boylularda biraz arkadan sırıtsada sonuçta naked olduğu için fena değil. motoru alır almaz dikkatimi çeken titreşimiydi. aslında motorda titreşim var diyemem sadece 5.000-7.000 arası bi şekilde titriyor ama alınmayacak kadar rahatsız edecek kadar kesinlikle değil, öteki devirlerde titreşimi cbr 250 gibi, hatta 1.200 km ye geldim biraz azaldı gibi yada ben alıştım bilemiyorum. ancak 200 km lik bir yol yaptım kesinlikle rahatsız etmedi. 

uzun yolda motosiklet yağ gibi akıyor, performansı gayet yeterli 120 ile stabil gidebiliyorsunuz bence 200 cc bir motor için çok güzel ve aynı zamanda rahat. 120 ile 3.2 gibi bir değer yakaladım 80-90 da ne yakar bilemiyorum 2.8 gibi değerlere ulaşabilir belki ! depo menzili olarak 300 km yi geçebiliyorum, ancak ozamanda ışık yanıp sönüyor ve tedirgin olduğum için benzin alyorum, ancak dikkatimi çeken husus son 3 diş çabuk bitiyor ! 

şehir içindede rahat kıvrak bi motosiklet, yakıt tüketimi en fazla 3.7 gördüm oda biraz agresif kullanarak,normal kullanılırsa 3.litre gibi. 5 litre yakanlara kesinlikle inanmıyorum yaktıramazsınız kesinlikle hesaplarında bi hata var! ancak lastiklerden dolayı fren berbat yağışlı havayı düşünemiyorum bile.

motorun bana göre + ları;
+ bence fiyatına göre emsalsiz
+ performansı ve alt devirleri çok iyi
+ yakıt tüketimi çok olumlu
+ uzun yolda rahat sayılabilecek bir motor
+ parçaları ucuz(muş)
+ vitesleri yumuşacık çok güzel
+ 3000 devirde kaldırabiliyorum kesinlikle istop etme sorunu yok
şu anlık aklıma gelenler bunlar, olabildiğince objektif olarak yazmaya çalıştım sorunuz olursa cevaplarım. bence eksilerine rağmen alınabilecek rakibi olmayan bir motosiklet, sadece piyasadaki fiyatını sonuna kadar hakeden bi motosiklet.

Blog Etiketleri :
Bu site, IdeaSoft® - Akıllı E-ticaret Paketleri ile hazırlanmıştır.